Kunstgras is bezig aan een opmars

Bent u op zoek naar iemand die voor u sappig groen kunstgras kan aanleggen? Zoek niet verder!

Kunstgras is bezig aan een opmars. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras bovendien nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden.

Een fantastische bodembedekking voor huis, tuin, terras en publieke ruimtes. Het kunstgras dat altijd mooi groen blijft, u met rust laat en geen water hoeft. Het is tevens volledig onderhoudsvrij en volkomen slijtvast.

Altijd groen, zonder maaien

Beeld u zich eens in, een synthetisch gazon met een natuurgetrouwe kleur, steeds kort gemaaid, dat er zowel in de zomer als in de winter hetzelfde uitziet. Quasi volkomen onderhoudsvrij. Dat levert uiteraard een aanzienlijke tijdsbesparing op: niet maaien, geen beluchtingmachine gebruiken, geen randjes onderhouden, wat een droom! Maar u spaart er ook geld mee uit: u heeft geen grasmaaier nodig, hoeft geen bestrijdingsmiddelen te kopen, en geen kostbaar sproeisysteem te installeren. Het natuurlijke kunstgras zal u uiteindelijk veel tijd en geld besparen.

Wij leveren kunstgras rechtstreeks vanuit de groothandel in België, en wij garanderen u dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren.

Hebt u interesse, vraag dan nu uw gratis offerte aan.
Contacteer ons!

Pascal Dobbelaere
Moerwege 55 - 9991 Adegem Ligging
Enkel na telefonische afspraak
Tel.: 09 324 85 29 - Gsm: 0479 27 18 79 - Fax: 09 324 85 29
info@pascaldobbelaere.be - BTW BE0648 503 101
Back to Top